Gå til indhold
FORSIDEN | LÆS OP | REN TEKST | PRINT | SITEMAP |
 Sydvestjysk SygehusTil Region SyddanmarkTil forsiden

Sygehuskøkkenet

Velkommen: mad til glæde og gavn

Om Sygehuskøkkenet på Sydvestjysk Sygehus


Kære patient


Vi i køkkenet sørger for, at du får tilbudt velsmagende og ernæringsmæssig korrekt mad under din indlæggelse.

 

Det er vores ønske, at dagens måltider vil:

  • Være en positiv oplevelse
  • Glæde og opmuntre
  • Leve op til dine forventninger og individuelle behov
  • Give dig mulighed for at spise noget, du har lyst til

Vores målsætning er:

  • At lave indbydende og fristende mad
  • At sætte kvalitet, faglighed og udvikling i højsædet
  • At have strenge krav til hygiejne
  • At imødekomme gamle madtraditioner og nye spisemønstre

 

Værdier

  • Åbenhed
  • Udvikling
  • Ansvarlighed
  • Professionalisme
  • Respekt

Værdierne tager udgangspunkt i Sydvestjysk Sygehus' Mål og Værdier  


Køkkenpersonalet arbejder i teams, som sørger for planlægning, tilberedning, produktion og efterfølgende rengøring.

Køkkenerne i Esbjerg, Grindsted og Psykiatrien, Esbjerg er ansvarlige for maden til  patienter, personalekantinen og mødeforplejning.

 

Sygehuskøkkenet på Sydvestjysk Sygehus

 

           

Kontakt os

Sygehuskøkkenet
Sydvestjysk Sygehus
6700 Esbjerg

Telefon:  7918 2518 (kl. 7.00-14.30)
E-mail:   SVS-Produktionskoekkenet@rsyd.dk

 

Køkkenchef Vibeke Jochumsen
Køkkenet
Sydvestjysk Sygehus Esbjerg
Finsensgade 35
6700 Esbjerg
Tel 7918 2516
Mobil  2292 0188
E-mail  Vibeke.Jochumsen@rsyd.dk

 

 

 

      

       



Siden er sidst opdateret 8-2-2019



Sydvestjysk Sygehus | Finsensgade 35, 6700 Esbjerg | Tlf. 7918 2000 | www.sydvestjysksygehus.dk