Gå til indhold
FORSIDEN | LÆS OP | REN TEKST | PRINT | SITEMAP |
 Sydvestjysk SygehusTil Region SyddanmarkTil forsiden

Åbent hospital på byggepladsen på Sydvestjysk Sygehus

Søndag den 3. september kl. 10-14 åbner vi byggepladsen op for alle, der er interesseret i at blive klogere på, hvorfor og hvad vi bygger på Sydvestjysk Sygehus.


PROGRAM
Kl. 10 åbner pladsen. Indgang fra Østergade 84.


En politiker fra regionsrådet byder på et stykke kage og en kop kaffe. Til børnene har vi en juice.


På byggepladsen er der balloner og en stor sandkasse, hvor børnene kan lege og grave. Der er også en fotostand, hvor børn kan sidde på en maskine med en sej byggehjelm og få taget et billede. Billedet får børnene med hjem på dagen.

 

Åbent hospital kort
Robotkirurgi på Sydvestjysk Sygehus
Kom op og se, hvor Sydvestjysk Sygehus’ nye kirurgirobot skal arbejde, og hør om robotkirurgi.


Nyt ambulatorieområde
I den eksisterende sengebygning ombygges et gammelt sengeafsnit til et nyt og moderne ambulatorieområde. Hør om det nye ambulatorieområde og se illustrationer af det færdige byggeri.


Nye facader
Lige nu renoveres facaden på den eksisterende sengebygning. Se udsnit af den gamle facade fra 1974 og den nye energivenlige. Hør om forbedringer og udfordringer når håndværkere og sygehuspersonale arbejder tæt.


Ny sengebygning
Frem til 2019 opføres en knap 15.000 m2 stor sengebygning. Den nye sengebygning bliver i 6 etager over jorden og kommer udelukkende til at bestå af ensengsstuer. Se og hør om den nye sengebygning og få et indblik i det færdige byggeri.


Ensengsstuer til alle patienter
På 1. sal i den nye sengebygning kan du få en fornemmelse af størrelsen på fremtidens sengestuer på Sydvestjysk Sygehus, og se billeder fra teststuen på Medicinsk Sengeafsnit.


Patienterne skal spise godt
I teltet kan du høre om sygehusets nye bespisningskoncept og smage på køkkenets lækre citronfromage, jordbærgrød og marcipanbrød.
 


Siden er sidst opdateret 2-9-2017Sydvestjysk Sygehus | Finsensgade 35, 6700 Esbjerg | Tlf. 7918 2000 | www.sydvestjysksygehus.dk